Category: Osmrtnice

SPROVOD MARICE MARIJE KLARIĆ,

Marija Klarić preminula je nakon duge i teške bolesti u nedjelju, 7. kolovoza 2022. godine u 66. godini života. Pokop drage pokojnice obavit će se u petak, 12. kolovoza 2022. godine, u 12 sati na gradskom groblju Viktorovac u Sisku. Rodbini i prijateljima iskrena sućut. Počivala u Miru Božjem.

Permanent link to this article: http://www.sasina.info/sprovod-marice-marije-klaric/

Preminula Marica Marija Klarić, 7. VIII. 2022.

Marija Kozić Krešić 2 h  · U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i poznanicima, da je danas u 66. godini života zauvijek sklopila svoje lijepe okice naša Marija (Marica Mate ) Klarić , nakon kratke bolesti. Zadnji ispraćaj pokojnice bit će u Sisku.( Za sve informacije o sprovodu će mo obavijestiti dok se pokojnica doveze …

Continue reading

Permanent link to this article: http://www.sasina.info/preminula-marica-marija-klaric-7-viii-2022/

Umrla je LUCIJA IVELJIĆ rođ. Lovričić, 28. srpnja 2022.

Umrla je LUCIJA IVELJIĆ rođ. Lovričić, 28. srpnja 2022. u 79. godini života nakon duge i teške bolesti. Pogreb će biti u subotu, 30. srpnja 2022. u 13 sati iz mrtvačnice na groblju Lupoglav. Obitelji, rodbini i prijateljima iskrena sućut. Počivala u Miru Božjem.

Permanent link to this article: http://www.sasina.info/umrla-je-lucija-iveljic-rod-lovricic-28-srpnja-2022/

PREMINUO JE NEDILJKO ČAVLOVIĆ iz Sasine

PREMINUO JE NEDILJKO ČAVLOVIĆ iz Sasine nakon duge i teške bolesti 2. travnja 2022. godine u 67 godini života. Tjelo pokojnika biti će pokopano na mjesnom groblju Nova Nova Subocka, 5. travnja 2022. u 13 sati. Misa zadušnica biti će služena u kapelici u Novoj Subocka. Počivao u Miru Božjem. Obitelji i prijateljima iskrena sućut.

Permanent link to this article: http://www.sasina.info/preminuo-je-nediljko-cavlovic-iz-sasine/

Translate »