Category: Osmrtnice

UMRLA LUCA BOŽIĆ r. Lovričić SUPRUGA FRANJE BOŽIĆ

UMRLA LUCA BOŽIĆ r. Lovričić SUPRUGA FRANJE BOŽIĆ Danas popodne iznenada je umrla Lucija Božić r. Lovričić supruga Frane Božić u 79. godini života. Pokojnaa Lucija je rođena 1941. godine. Sahrana će biti na mjesnom groblju u Sasini, 1. svibnja 2020. u 17 sati. Rodbini i prijateljima iskrena sućut. Počivala u Miru Božjem. Više fotografija …

Continue reading

Permanent link to this article: http://www.sasina.info/umrla-luca-bozic-r-lovricic-supruga-frane/

Umrla (Fina) Jozefina Ivčić rođ. Lujić

Umrla je (Fina) Jozefina Ivčić rođ. Lujić Javlja: Ivan Ivicic. Nakon duže bolesti blago u Gospodinu je preminula u 90. godina života 17. siječnja 2020. Posljednji ispraćaj i pokop biti će u utorak 21. siječnja 2020. u 12 sati iz mrtvačnice na Gradskom groblju u Novskoj. Obitelji i prijateljima iskrena sućut. Počivala u Miru Božjem.

Permanent link to this article: http://www.sasina.info/umrla-fina-jozefina-ivcic-rod-lujic/

Umro je Mato Šimin Ljevar

Umro je Mato Šimin Ljevar u 91. godinii života. Sahrana će bit u ponedjeljak 16. XII. 2019. u 14:30 na mjesnom groblju u Palešniku kod Garešnice. Rodbini i prijateljima iskrena sućut. Počivao u Miru Božjem.

Permanent link to this article: http://www.sasina.info/umro-je-mato-simin-ljevar/

UMRLA TEREZIJA (TERZA) ŠALIĆ

Kako javlja Ante Kaurinovic jutros je umrla njegova punica u dobi od 83 godine Terezija Šalić. Sprovod će biti sutra u 14 sati na Starom groblju u Sasini, 11. XI. 2019. Obitelji i prijateljima iskrena sućut. Počivala u Miru Božjem.

Permanent link to this article: http://www.sasina.info/umrla-terezija-terza-salic/

Translate »