Category: Osmrtnice

Preminuo Slavko Ivičić

Javljamo u dubokoj boli rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da je nakon kratke i teške bolesti preminuo 10. prosinca 2021. SLAVKO IVIČIĆ.Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika biti će na gradskom groblju u Novskoj, 21. prosinca 2021. u 14 sati.Rodbini i prijateljima iskrena sućut.Počivao u Miru Božjem.

Permanent link to this article: http://www.sasina.info/preminuo-slavko-ivicic/

Sprovod Delfe Tukara r. Ljevar u Sanskom Mostu, 4. XII. 2021.

Sprovod Delfe Tukara r. Ljevar u Sanskom Mostu, 4. XII. 2021.Sprovodne obrede i misu predvodio je fra Ivica Matič iz Sanskog Mosta. U koncelebraciji su sudjelovali vel. Adolf Višatcki, župnik iz Sasine i fra Drago Ljevar od tetke Dele brata Duje sin. Bili su nazočna djeca, unučad i druga mnogobrojna rodbina i prijatelji.Zahvaljujemo snimateljima za …

Continue reading

Permanent link to this article: http://www.sasina.info/sprovod-delfe-tukara-r-ljevar-u-sanskom-mostu-4-xii-2021/

PREMINUO JE VINKO LOVRIČIĆ

PREMINUO JE VINKO LOVRIČIĆ blago u Gospodinu, 29. studenoga 2021. u 75. godini života.Pogreb dragog pokojnika biti će u srijedu 8. XII. 2021. u 11,40 sati iz mrtvačnice na Markovom polju.Počivao u Miru Božjem.Rodbini i prijateljima iskrena sućut.

Permanent link to this article: http://www.sasina.info/preminuo-je-vinko-lovricic/

PREMINLA JE DELFA R. LJEVAR TUKARA

PREMINLA JE DELFA R. LJEVAR TUKARA blago u Gospodinu, 1. prosinca 2021.Pogreb drage pokojnice biti će u subotu 4. XII. 2021. u 12 sati na Gradskom groblju Šušnjar Sanskii Most.Počivala u Miru Božjem.Rodbini i prijateljima iskrena sućut.

Permanent link to this article: http://www.sasina.info/preminla-je-delfa-r-ljevar-tukara/

Translate »