Category: Obavijesti

Pokop, 17. travnja 2021. MARE LUJIĆ

Pokop danas MARE LUJIĆPreminula je nakon duge i teške bolesti u 84. godini života, 15. 04. 2021. u mjestu Hrgovljani kod Bjelovara.Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice biti će danas u subotu, 17. 04. 2021. u 12 sati na groblju HRGOVLJANI.Rodbini i prijateljima sućut.Počivala u u Miru Božjem!

Permanent link to this article: http://www.sasina.info/pokop-17-travnja-2021-mare-lujic/

Vel. Adolf Višaticki proslavio 80 godina.

Proslavili smo osamdeseti rođendan našega župnika. Zahvalni Bogu da smo zajedno u nazočnosti našega Oca biskupa i braće svećenika mogli proslaviti svečano osamdeset ljeta našega župnika Adolfa. Župnik je u zajedništvu Oca biskupa i braće svećenika služio svetu misu zahvale, na daru osamdeset godina. Na misi su sudjelovale sestre iz Sasine i rođena braća vlč. …

Continue reading

Permanent link to this article: http://www.sasina.info/vel-adolf-visaticki-proslavio-80-godina/

Umrla je LUCIJA GRGIĆ

Umrla je LUCIJA GRGIĆ nakon kratke i teške bolesti preminula je 12. travnja 2021. u 81. godini života.Ispraćaj drage nam pokojnice biti će na mjesnom groblju DOBROVAC u četvrtak, 15. travnja 2021. u 15 sati.Obitelji, rodbini i prijateljima iskrena sućut.Počivala u Miru Božjem.

Permanent link to this article: http://www.sasina.info/umrla-je-lucija-grgic/

Umro je SARAFIN JANJIĆ

Umro je SARAFIN JANJIĆ nakon duge i teške bolesti, 24. ožujka 2021. u 68. godini žibota.Ispraćaj dragog nam pokojnika biti će na mjesnom groblju GAJ u petak 26. ožujka 2021. u 13 sati.Počivao u Miru Božjem!Obitelji i prijateljima iskrena sućut.

Permanent link to this article: http://www.sasina.info/umro-je-sarafin-janjic/

Translate »