Mise na grobljima u župii Sasina na Sve Svete i Dušni dan, 1. i 2. XI. 2021.

Kapelica na groblju Zimzelena, 2. XI. 2021.

Dušni dan, sveta misa na groblju Zimzelena, 2.XI.2021.g. u Sasini.Ovom svetom misom smo završili obilaske grobalja u župi Sasina. Svetu misu predvodio je vlč. Adolf Višaticki, župnik. Bogu hvala vrijeme nas je poslužilo. Hvala Magdaleni Pušić za fotografije ovdje

Misa na Starom groblju, 1. XI. 2021.god. Misu je predvodio vlč. Adolf Višaticki, župnik u Sasini. Hvala Magdalenii Pušić za fotografije i video. Više fotografija ovdje.

Propovijed vlč. Adolfa Višaticki na Starom groblju 1.XI.2021.g. u Sasini.
Sveta misa na groblju Zimzelena, 2.XI.2021.g.

 Misa na Svi Svete u župnoj crkvi u Sasini, 1.XI.2021. i blagoslov grobova na Novom groblju kod crkve. Hvala Ivani Pejčin za fotografije ovdje.

S. Magdalena Pušić snimila fotografije i tekst napisala. Hvala joj. Sveta misa u Sasini i kasnije na groblju u Tomašici, 31. X. 2021.godine. Svete mise predvodio vlč. Adolf Višaticki, župnik. Više fotografija ovdje.

Propovijed vlč. Adolfa Višatickog, župnika u Sasini, 31.X.2021.g.

30. listopada 2021. sveta misa održana u Škrljevitoj. Oko petnaestak vjernika okupilo se na groblju da proslavi misu za svoje pokojne. Sveto misno slavlje predvodio je vlč. Adolf Višaticki župnik u Sasini, na misi su sudjelovale sestre iz Sasine i nekolicina vjernika. Hvala Bogu poslužilo je vrijeme. Zahvaljujemo s. Magdaleni Pušić za fotografije. Više fotografija ovdje.

Propovijed vlč. Adolfa Višatickog u Škrljevitoj, 30.listopada 2021.g.

Permanent link to this article: http://www.sasina.info/mise-na-grobljima-u-zupii-sasina-na-sve-svete-i-dusni-dan-1-i-2-xi-2021/

Translate »