MALA GOSPA U SASINI 8. rujna 2017.

Slavlje Male Gospe u Sasini zapoöinje Trodnevnicom 5. do 7. rujna 2017. u 18 sati. Prije Mise krunica.

Na sam dan je Misa u 11 sati.

O svemu viüe mo#ete öitati ovdje.

Piüe: Drago Komljenović

Evo jedna obavijest.
Smatram da mnogi a mozda svi moji sasinjani znaju da Sasina slavi blagdan male gospe 08.09.svake godine pa tako i ove i da je to naj veci blagdan u zupi Sasina. Zelim vam reci da se ove godine slavi posebno zbog dolaska u Sasinu srebreno misnika Drage Tukara koji je rodom iz Skrljevite i za ovu prigodu odabrao je upravo nasu zupu. Mi smo mu od srca zahvalni z bog izbora bas nase zupne crkve i stoga smo odlucili poduprijeti slavlje tako sto smo organizirali poslije misno slavlje tako da ce mo pripremiti pucko veselje uz zivu glazbu i zajednicki domjenak za sve hodocasnike koji dodju uvelicati misno slavlje. Domacin ovog susreta sestra Miroslava pripremit ce obilje gulasa a vec poznati donatori castit ce pecenim odojcima i janjcima. Za zivu glazbu pobrinuo se gospodin Nidze te dovodi vrlo kvalitetan bend iz kutine. Jos ima prostora za donirati pice pa ako netko zeli neka se slobodno javi. Sve vas pozivam dodji te i budite dio velikog misnog slavlja a isto tako i velikog puckog veselja nakon mise. Ocekuje se velik broj svecenika a svakako medju njima i legendarni Adolf Visaticki.

Viüe od Grge Stojiä ovdje.

Sveta Misa je s početkom u 11.00 sati,koju predvodi Vlč.dr.sc.Drago Tukara,od roditelja koji su rodom iz Škrljevite,a odselili u Gundince.Vlč.Tukara ove godine slavi,25.godina Svećeništva,Srebreni Jubilej!

Škrljevitu je zajedno pohodio,sa svojim Ocem ✝️ Ilijom i bratom,gdje je bio prisutan,na obilježavanju 15-e Obljetnice stradanja Škrljevičana,03.studenog 2007.,kad nas je pohodio i Biskup dr.Franjo Komarica.
Stoga svi Vi koji možete,krenite k Maloj Gospi u Sasinu!

Permanent link to this article: http://www.sasina.info/mala-gospa-sasini-8-rujna-2017/

Translate »